zaterdag 19 oktober 2013

Bericht van Marie en Elke!

Kinderboekenweek 

We begonnen maandag met de Kinderboekenweek, daar hadden we de opening met de warming up en een liedje.
In de middag gingen we posters maken over boeken, want het heet niet voor niks Kinderboekenweek.
Dinsdag gingen we voetbalelftallen van hoofdpersonen uit boeken. Na het middag eten gingen de ouders voorlezen bijvoorbeeld super juffie en Dekke danst.
Woensdag hadden we een speurtocht door de school dan moest je vragen beantwoorden en dan kon je winnen. En op de 3e  Siebe, Emma, Geert en Niels en de 2e Niek, Jurre, Chris en Sanne en op de 1e plaats Matthijs, Aafke, Willianne, Marie en Aron. Omdat het woensdag official de Kinderboekenweek begon mochten wij (groep 7/8) iets organiseren voor groep 1 en 2, toen begonnen Isa, Kimberley, Bjorn, Aart, Niels, Aron en Sanne met de pinguïn dans, toen dat afgelopen was waren Marie, Elke, Lisa, Meggie, Joeri en Pepijn aan de beurt wij deden en sponsorloop met hindernissen. As laats waren sport speurtocht door Olga, Jean-Pierre, Quinte, Ezra, Tom en Chris

                Voetbal

Donderdag liepen we naar het voetbalveld omdat we daar les kregen. We moesten eerst dribbelen met je voeten en nog meer van die opdrachten. Daarna werden we in groepen in gedeeld dan moest je allemaal spelletjes doen. Naar de spelletjes gingen  we partijtjes doen wij (Marie en Elke) hadden alles verloren.  Na het partijtje gingen penalty schieten er waren maar 5 kinderen die er in hadden geschoten en dat waren Marie en Elke niet. Op het laats kregen we wat aanmaak of water. Op het laats mocht je lopen fietsen want het was 3 uur.  Volgend week hebben weer voetbal.


Van verslaggevers Marie en Elke