maandag 31 maart 2014

Bomen planten

                                  Bomen planten
Maandag 24 maart hebben we bomen geplant in totaal 24 bij de oude waalsteeg. Lieke en ik (elke) moesten een doek van een bord trekken en het nieuwe bord laten zien. Daarna moesten we de bomen planten ons groepje heeft 9 bomen geplant na het planten kregen we drinken en een koek. Daarna kregen we een vlieger met een kaartje waar een bedankje op stond.. De bomen werden geplant omdat de bomen die er stonden werden gekapt voor de landbouw voertuigen. Ik vond het heel leuk om de bomen te planten.
                                Einde van Elke
 
 
 
Bomen planten

Maandag zijn we om precies 1uur,bomen wezen planten.

We hebben 24 bomen geplant in groepjes van2,3,4of5 hebben we met scheppen bomen  geplant het was heel gezellig zo zijn we wel 2uurtjes  bezig geweest   na af loop kregen we eten en drinken en nog een verassing, een vlieger die op een arend lijkt en  nog een kaartje met daar op,bedankt voor de hulp herinnering deze roofvogel voor een vlieger of  voor aan de muur. Het was heel gezellig en zo gingen we weer naar school.
Van isa

 
 
 Maandagmiddag zijn we bij de waalsteeg geweest omdat er mensen boos werden dat de bomen waren. We hebben 24 bomen geplant. Het was super gezellig geworden. Sommige hebben er 2 geplant andere hebben er 4 of 5 of 6 geplant. Na af loop kregen we ook nog een koek en wat te drinken. Daarna kregen we nog een roofvogel met een kaartje met nog wat er op. Het was echt heel gezellig.
De juf heeft nog een boekje gekregen.
Als we weer op school zijn heeft de juf nog even voorgelezen.
Van Olga
Einde