vrijdag 23 augustus 2013

eerste verslag van de kinderen uit groep 7/8 (Lisa,Aron)

De tweede week van het nieuwe schooljaar was gelijk bijzonder. Tv gelderland, De gelderlander en de Telegraaf kwamen langs bij onze school om ons te interviewen. Vet cool joh! en Teun Mulder (de beroemde baan wielrennen) die brons won. Hij begelijden ons met de fietstocht.We werden door tv gelderland geïerviewt dat was ook echt vet cool!! we zijn toen ook op tv geweest hier staat een link http://www.youtube.com/watch?v=w7itLcc0IAE

In de klas hebben we een paar nieuwe afspraken voor het nieuwe schooljaar bedacht. We hebben een grote poster gemaakt met vragen er op, onze taak was om onze menig daar op te schijven.Van daaruit hebben we afspraken met elkaar gemaakt zoals: je hoeft niet met elkaar vrienden te zijn maar wij kunnen wel prettig met elkaar werken.

Veder hebben we ondekt dat het weerwolven spel een populair spel is geworden. We spelen het nu bijna elke dag! het is wel een lollig spel hoor!

Arnold onze concierge heeft het onkruid in het tuintje bespoten dat betekend dat we dit jaar weer in het tuintje kunnen werken jeeeeeeeeee!!!
Zo zie je maar dit zijn nog maar de eerste twee weken!!